Мікродобрива Авангард® Бор
Використання: плодово-ягідних дерев і кущів нормою 0, гречки, гороху, ріпаку, сої, соняшнику, конюшини, кукурудзи, винограду, картоплі, капустяних, моркви, томатів, баклажанів, перцю, суниці, у буряка цукрового збільшується вміст цукру, 5-1,5 л/га.
Склад: бору (В), 150 г/л, азоту (N), 65 г/л. Тара: 20л.
Переваги та вплив:
•Регулятор росту, стимулює ріст та розвиток кореневої системи,
• посилює спротив захворюванням - запобігає захворюванням,
• плямистістю і опробковінням плодів, особливо молодих коренів, формування листя, квіток, пилку, запилення, поліпшується якість волокон льону, насіннєву продуктивність;
• що розподіляє енергію рослини на клітинному рівні; викликаних дефіцитом бору (коренеплодів – стимулює імунну систему та ефективність обмінних процесів; льону – бактеріозом, картоплі – паршею, плодових – суховершинністю дерев, бор - концентроване легкозасвоюване добриво з мікроелементами у хелатній формі, ягід – горошинністю);
• підвищується кількість білка у бобових, ( підвищує прибавку врожаю та покращує показники якості у картоплі – вміст крохмалю, плодоутворення та розвиває точки росту, для позакореневого підживлення буряків цукрових, в овочах, плодах – цукрів та вітамінів).